Disclaimer

Posted on oktober 9, 2015

Disclaimer

"Waar kan ik zalen huren", geeft u hierbij toegang tot http://zengallery.be en publiceert hier teksten en afbeeldingen en andere materialen die door "Waar kan ik zalen huren"en derden zijn toevertrouwd . "Waar kan ik zalen huren"behoudt zich daarbij het recht voor op ieder moment de inhoud aan te passen of delen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te moeten doen.

De data op "http://zengallery.be" is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van "Waar kan ik zalen huren".

Info over aansprakelijkheid

De op http://zengallery.be aangeboden materialen worden gepresenteerd zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van "Waar kan ik zalen huren".

In het bijzonder zijn alle prijzen op http://zengallery.be onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf content plaatsen op http://zengallery.be. "Waar kan ik zalen huren" oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. "Waar kan ik zalen huren" zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig handelen . Neem hiervoor contact met ons op via het formulier .

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij "Waar kan ik zalen huren" en haar medewerkers (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld. Voor gebruik van content kun je contact met ons opnemen .

Inkomsten

Soms raadt "Waar kan ik zalen huren" bepaalde diensten en/of producten aan. Het kan zijn dat "Waar kan ik zalen huren" hiervoor een vergoeding krijgt.